Home PageΑρχική ΣελίδαRegisterΕγγραφή DownloadΠαραλαβή αρχείωνEventsΕκδηλώσεις18 Ενεργοί επισκέπτες 
@portalwebsite
English |
 
     
 

Αρχική Σελίδα

Αυτό είναι το δοκιμαστικό site, μπορείτε να αρχίσεται την προσαρμογή του μπαίνοντας στο σύστημα χρησιμοποιόντας τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Login: p
  • Password: p
    Μόλις μπείτε κάντε click στην ένδειξη "Διαχειριστής" που θα εμφανιστεί πάνω αριστερά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήστε τον προσωπικό σας κωδικό και να σβήσεται τον δοκιμαστικό. Για να το κάνετε αυτό διαβάστε τις οδηγίες.

Powered by @Portal
Το @PortaL είναι ένα εύχρηστο σύστημα δημιουργείας ενός portal και διαχείρισης του περιεχομένου του βασισμένο σε τεχνολογίες XML/XSL και ASP.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην περιοχή: http://portal.corfumail.net
Λειτουργεί !
Μπορεί να σας φάνηκε παράξενο αλλά ΄το portal σας λειτουργεί ήδη.

Κεντρικό άρθρο:
Οπως βλέπετε υπάρχουν διάφορες μορφές με τις οποίες μπορείτε να εμφανίσετε μια πληροφορία.
Τα άρθρα μπορούν να περιέχουν πρακτικά οτιδήποτε όπως κείμενο ή μορφωποιημένο κείμενο text/html ή πολυμεσικό υλικό ή ακόμη εξωτερική πληροφορία σε μορφή html ή σε μορφή XML ή RSS.
Επίσης μπορείτε να δώσετε εσείς τις πληροφορίες του σταθμού σας σε μορφή RSS channel, η διεύθυνση είναι <η διεύθυνση σας>//rss.asp

 
 
 news
Tourist Information System
The first Tourism & Passenger Information portal that have been used results of two major project with total amount of 4.6 Million of Euro ! Enjoy the Site, enjoy the Platform!!
 Γνώμες
Like the new design ?
50% Yes
25% No
25% I don't care